Jídelna a jídelní lístek

Jídelníček, informace, kontakty, provozní řád.

Od 10.11.2025 do 14.11.2025

Pondělí 10.11.2025

Polévka Krupicová s vejci
obsahuje alergeny: 01,03,09
Oběd 1 Přírodní karbanátek, brambor
obsahuje alergeny: 01,03,07
Oběd 2 Krůtí na paprice, těstovina
obsahuje alergeny: 01,03,07,11

Úterý 11.11.2025

Polévka Hovězí vývar s těstovinou
obsahuje alergeny: 01,03,07,09
Oběd 1 Hovězí maso vařené, houbová omáčka, celozrnný knedlík
obsahuje alergeny: 01,03,07,11
Oběd 2 Chilli con carne bez masa, rýže ( papriky, rajčata, fazole,
protlak, kukuřice, pórek )
obsahuje alergeny: 01,06,12

Středa 12.11.2025

Polévka Zeleninová s drožďovými knedlíčky
obsahuje alergeny: 01,03,07,09
Oběd 1 Barevné vepřové nudličky, gnocchi ( mrkev, fazolky, kečup,
smetana )
obsahuje alergeny: 01,03,07
Oběd 2 Ragů z červené čočky, těstovina ( mrkev, celer, drcená
rajčata, sýr )
obsahuje alergeny: 01,03,07,09,12

Čtvrtek 13.11.2025

Polévka Italská
obsahuje alergeny: 01,03
Oběd 1 Francouzské brambory ( šunka )
obsahuje alergeny: 01,03,07
Oběd 2 Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampióny a
česnekem, divoká rýže
obsahuje alergeny: 01,06,09,12

Pátek 14.11.2025

Polévka Drůbeží vývar se strouháním
obsahuje alergeny: 01,03,07,09
Oběd 1 Kuřecí plátek Montevideo, široké nudle ( paprika, mrkev,
pórek, kečup )
obsahuje alergeny: 01,03,06,07
Oběd 2 Jablková žemlovka
obsahuje alergeny: 01,03,04

Seznam alergenů:Obiloviny obsahující 07 Mléko
03 lepek 09
04 Vejce 11 Celer
06 12
Ryby Sezamová semena

Sójové boby (sója) Oxid siřičitý a
siřičitany

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Provozní řád školní jídelny

Organizace provozu školní jídelny

Hatajová Ivana

vedoucí školní jídelny
371 591 439
sjzsnepomuk@seznam.cz
Sdílej stránku: